Pearson VUE NOVA IACBE

default teaser

Over FHR School of Business

FHR School of Business

FHR School of Business maakt deel uit van FHR Institute for Social Studies (FHR) en biedt vanaf het jaar 2000 verschillende bachelor- en masteropleidingen aan. Naast de onderlinge samenwerking, zijn er ook strategische samenwerkingsverbanden met verschillende hoger onderwijsinstellingen in Europa, Amerika en het Caribisch Gebied.

Het onderwijsprogramma van FHR School of Business is op 7 juli 2014 door de International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE) en op 27 november 2015 door het Nationaal Orgaan voor Accreditatie (NOVA) geaccrediteerd. FHR School of Business is met ingang van het collegejaar 2015 – 2016 gestart met het nieuwe Bachelor of Business Administration (BBA) programma. Afgestudeerden kunnen met hun BBA als graad zowel in als buiten Suriname een masterstudie volgen.
 

Het nieuwe BBA-programma bestrijkt 4 jaren en heeft twee niveaus. Niveau 1 is het tweejarige basisprogramma en Niveau 2 bestaat uit specifieke afstudeerrichtingen van elk 2 jaren. De student kan kiezen uit zeven afstudeerrichtingen, die aan sluiten bij de drie hoofdrichtingen ( Finance, Management, en International Business).

FHR School of Business zorgt voor de vorming van competente professionals die bijdragen aan de ontwikkeling en modernisering van de Surinaamse economie.

Maak een verstandige keus en geef ons de gelegenheid om je in oktober 2016 als student op de FHR School of Business te mogen verwelkomen.Hans R. Lim A Po,

Directeur FHR School of Business