Santoesha Baboeram best geslaagde 2017

“Ik streef ernaar het maximale uit mezelf te halen”

Santoesha Baboeram

Santoesha Baboeram

Zaterdag 30 oktober was een speciale dag voor 126 alumni van FHR. Ze mochten namelijk hun FHR diploma in ontvangst nemen. Voor Santoesha Baboeram was het een extra speciale dag. Als best geslaagde van 2017 ontving zij van FHR een speciale FHR frame om haar diploma in te lijsten.

 

Santoesha vertelt waarom zij voor FHR Santoesha Baboeram koos. “Vanwege de accreditatie alsook het aanbieden van non-conventionele opleidingen, zoals CE, besloot ik na de middelbare school te studeren aan FHR.” Daar er op FHR van up-to-date literatuur gebruik wordt gemaakt en er docenten doceren met zowel theoretische als praktische ervaring, kon volgens Santoesha reeds tijdens de colleges de vertaling van theorie naar praktijk plaatsvinden. Voor Santoesha is dat haar beste herinnering aan FHR en de bevestiging, dat ze een goede keus maakte vier jaar gelden.

Als beste slagen van FHR. Hoe kreeg Santoesha dat voor elkaar?
“Ik ben een sterk resultaatgerichte persoon, die steeds streeft naar verbetering bij zichzelf. Ik streef niet ernaar de beste uit de groep te zijn, maar wel naar het halen van het maximale uit mezelf. Hierdoor kan ik heel goed mijn capaciteiten meten en, indien ik het nodig acht, verbeteren. Daarnaast heb ik vanaf jaar één affiniteit met marketing. Gedurende de overige studiejaren heeft deze zich ontwikkeld tot een passie. Deze passie voor marketing heeft zich duidelijk vertaald in mijn cijfers. Best geslaagde zijn, is dus een combinatie van mijn passie voor marketing gecombineerd met mijn resultaatgerichtheid.”

De grootse uitdaging van Santoesha?
“Samenwerken tijdens projecten. Een sterke resultaatgerichtheid vertaalt zich in doorzettingsvermogen en een sterke discipline. Je wilt dan graag dat de mensen om jouw heen zich even gedisciplineerd opstellen, wat niet altijd mogelijk is. De kunst en de uitdaging zijn dus om niet gefrustreerd te raken, de groepsleden te (blijven) motiveren en tegelijkertijd de voortgang van het project niet uit het oog te verliezen.”

Toekomst
Santoesha zegt wel verder te zullen studeren, maar niet meteen. “De financiën laten dat nog niet toe. Ik focus mij nu op het opzetten van mijn eigen onderneming.”


Ook de best geslaagde student van 2016 – 2017 heeft een studie-tip.
“Probeer een passie te ontwikkelen voor de studierichting die je hebt gekozen of voor een specifiek vak van die richting. Passie zorgt ervoor dat je je steeds verdiept in de materie, omdat je er gewoon veel meer over wilt weten. Zodoende kom je erachter hoeveel mogelijkheden de studierichting of het vak met zich meebrengt en welke deuren die opent. Vaak genoeg is het meer dan je je initieel had voorgesteld!”


Nieuwsbrief

FHR-Nieuwsbrief Editie 9

Inhoud Woord van de Rector FHR Nieuws FHR Bijzondere momenten Drie ‘mindsets’ die effectief leren bevorderen Succesvolle FHR-alumnus: Dr. William Orie Gedreven door Ambitie Agenda…
Nieuwsbrief

FHR-Nieuwsbrief Editie 8

Inhoud Woord van de Rector FHR Nieuws FHR Bijzondere momenten Succesvolle FHR Alumna: Danielle Veira Afstandsonderwijs het “nieuwe normaal” FHR Pre-bachelor programma, ‘de ervaringen’ en…
Nieuwsbrief

FHR-Nieuwsbrief Editie 7

INHOUD Woord van de Rector FHR Nieuws Beweegredenen FHR Bijzondere momenten Succesvolle FHR Alumnus: Armand Achaibersing Agenda Goede institutionele inbedding van de nieuwe financiële realiteit …