Studeren bij FHR School of Business maakt mij steeds bewuster van mijn eigen kracht en kwaliteiten.

Rowena Reigman

Student BBA

Er zijn allerlei redenen om je te verdiepen in jezelf en je ontwikkeling. Maar wat de reden ook is, belangrijk is dat je zelf verantwoordelijkheid en leiding neemt in je leven. Persoonlijke ontwikkeling is vooral de bewustwording van mijn eigen kracht en kwaliteiten. In het waarmaken, van mijn dromen en het bereiken van mijn doelen kan ik loslaten wat mij daarin belemmert. Studeren bij FHR School of Business maakt mij steeds bewuster van mijn eigen kracht en kwaliteiten.

Mijn studie motiveert mij om verder te leren om zodoende mijn doelen te bereiken. Hier ervaar ik dat mijn leven een eindeloos leerproces is.

 


 

De BBA-opleiding van FHR creëert voor mij ook de basis op het gebied van kennis en ervaring binnen de business-wereld.

Mohamed Raief Ozir

Student BBA

Mislukkingen en tegenslagen zijn deel van het leven, terwijl educatie, motivatie en ervaringen de middelen zijn om deze op te heffen. Het maakt dan niet uit van waar je komt en wie je bent. Door deze drie middelen goed en op het juiste moment, in te zetten, ben je in staat elke tegenslag te verwerken. Tijdens de BBA-opleiding van FHR wordt elk van deze middelen goed ontwikkeld en word je geleerd hoe je ze het beste kan inzetten.
De opleiding creëert voor mij ook de basis op het gebied van kennis en ervaring binnen de businesswereld. Deze kennis en ervaring kan ik toepassen in projecten, groepswerken, maar ook in mijn persoonlijk leven doordat mijn inzicht wordt verbreed. In deze fase van mijn leven is opgeven geen optie, maar gemotiveerd blijven overwint alles.


 

Vanwege mijn doorzettings vermogen, werkattitude, leergierigheid en de drang naar het opdoen van kennis kan ik groeien.

Meriam Boejhawan

Student BBA

Mijn loopbaan begon als baliemedewerker op de oogpoli van het AZP. Twee jaar geleden werd ik gevraagd om als vervangend assistent-bedrijfsleider te functioneren. Vanwege mijn doorzettingsvermogen, werkattitude, leergierigheid en de drang naar het opdoen van kennis kan ik groeien. Om ervoor te zorgen, dat ik zowel theoretisch als praktisch efficiënter en effectiever te werk kan gaan, heb ik ervoor gekozen om de BBA-opleiding van FHR te volgen. FHR was voor mij de juiste en beste studiemogelijkheid, omdat ik zonder een afgeronde middelbare schoolopleiding kon deelnemen aan de 21+ toets. Nadat ik deze toets met succes had afgerond, kon ik toegelaten worden tot de BBA-opleiding. Ik wil mij verder specialiseren in General Management, omdat deze studie het beste aansluit op mijn werk als assistent-manager.


 

FHR heeft mij getransformeerd tot een business professional.

Deyanira Lynch Alumna

Student BBA

Ik blik terug met een tevreden gevoel op mijn studieperiode bij FHR School of Business. Ik heb die periode niet als makkelijk ervaren, maar mijn doorzettingsvermogen is bekroond toen ik als best geslaagde mijn BBA-diploma mocht behalen in 2016. Nog elke dag heb ik profijt van mijn studie Bedrijfseconomie in mijn werk als assistent Account Manager bij de Nationale Ontwikkelingsbank van Suriname N.V. Eén van mijn hoofdtaken is het begeleiden en adviseren van ondernemers. Ook de beoordeling van ondernemingsplannen komt daarbij kijken. Omdat de BBA opleiding breed georiënteerd en praktisch is, kon ik reeds tijdens de studie de opgedane kennis in mijn werk toepassen. Naast de vakinhoudelijke kennis, heb ik een aantal vaardigheden, zoals bedrijfs- en financiële analyse, ontwikkeld die ik ook nu gebruik in mijn dagelijks werk. Het gaat erom dat je bereid bent datgene wat je leert gelijk toe te passen. Bij FHR word je enorm uitgedaagd om kritisch naar alles te kijken en om te blijven leren. Ook de aansluiting op een vervolgstudie was naadloos. Ik ben nu gestart met de on-line studie Master of Small and Medium Enterprise Management. Tijdens deze studie merk ik dat de basis gelegd op FHR School of Business voldoet aan de internationale standaarden voor vervolgopleidingen. FHR heeft mij getransformeerd tot een business professional.


 

It depends on the mindset of the individual if he really wants to make an effort and learn something new.

Michael Cai

Student BBA

I have chosen FHR School of Business not only because it is the only institute that offers an English Bachelor of Business Administration, but also because the program is accredited by an International accreditation organization. I’d like to do a Masters in International Business and travel the world to do business with different countries. By doing International Business I can have a better understanding of different languages, cultures and traditions around the world; in order for me to come up with a product and/or service to satisfy that specific person without offending or violating his practices.

With my FHR Diploma, it will not be a problem to have a seamless connection with an International University of Business School. I experienced this study interesting and academically stimulating. I can apply everything that I learn through case studies to real-world, which is extremely useful. All the lecturers show understanding and they are able and willing to explain the subjects differently for each student. As a student, everyone has a favourite subject and a less favourite, but in the end, it depends on the mind-set of the individual if he really wants to make an effort and learn something new or just stay ignorant and not learn anything.